De diensten

De Evasion Martué activiteiten laten uw teams toe, plezier makend in een gezellige sfeer in het hart van de natuur, uw nieuwe processen en communicatie- of managementmiddelen te integreren.

 • Teambuildings
  Deel de zelfde waarden, de zelfde bedrijfsvisie. 
 Om ervoor te zorgen dat iedereen in uw bedrijf zich hieraan hecht, moet er een cohesie heersen tussen de personeelsleden en een duidelijk geformuleerde visie bestaan.
 Evasion Martué helpt U bij de organisatie van uw teambuilding en selecteert samen met U de activiteiten die het best aan uw noden voldoen.
 • Incentives
  Met een lange ervaring in incentives, maken we gebruik van het prachtige landschap en de gewaarwordingen van elk één, om vervolgens linken te leggen naar de economische realiteit van uw bedrijf. We belichten sociale vaardigheden en expertise op een meer onthullende manier dan een puur theoretische scholing daar het accent gelegd wordt op feiten.
 • Meetings
  Met een capaciteit van maximaal 200 personen, afhankelijk van de configuratie, kan U in onze lodge te Martué multimedia presentaties, maaltijden zittend of staand, uiteenzettingen en / of congressen organiseren. Het kader, midden in de natuur, is gemoedelijk, bevorderlijk voor reflectie en in vraag stelling, professioneel en ... natuurlijk.
 • Family Days Event
  Onze manier van dynamische seminaries in een natuurlijke omgeving, laat ons toe om een perspectief op uw processen te werpen.

Evasion Martué on the road

Evasion Martué kan in heel de BENELUX samen met kwalitatieve partners
evenementen organiseren op verschillende plaatsen, die voor de activiteiten geschikt zijn