VSW & FILOSOFIE

Evasion Martué of de kunst om Passie, Creativiteit en Professionalisme te vermengen. 

Het team Evasion Martué, samengesteld uit dynamische professionals, coördineert adventure dagen voor bedrijven en particulieren in het kader van een behouden natuur. Emoties en ontdekking staan op het programma !

Beiden, ondernemer op andere gebieden, verenigden ze professionalisme en teamgeest en kozen ze de beste instructeurs en technici om het Evasion Martué avontuur te starten en zodoende sport, avontuur en natuur te verenigen.

Het ontstaan van Evasion Martué was de vrucht van 2 gepassioneerde sportievelingen, Xavier et Dan. Tijdens een adventure raid in de regio van Florenville werden zij verliefd op de meanders van de Semois en de steilste pieken van de Gaume. Het is deze natuurlijke rijkdom die zij wilden delen.

 

Ons verschil

Ons objectief ? Uw tevredenheid.
Door onze aandacht en ons professionalisme, stellen wij alles in het werk om het project volgens uw wensen te realiseren.

Zo dicht bij de natuur, ijveren wij voor haar respect door 1% van ons jaarlijks zakencijfer aan de Nicolas Hulot stichting te storten voor de bescherming van de natuur.

Wij wensen ook onze klanten te sensibiliseren door middel van onze verschillende activiteiten.

X-Cape heeft ook de certificering « IDELUX », voor het sorteren van afval op onze sites. Wij meten de kwaliteit van onze prestaties en onderhouden de dialoog binnen ons team en met onze klanten, wat ons toelaat constant te verbeteren. X-Cape respecteert de geldende wetgeving en alle leden van het team beschikken over de nodige middelen met name in termen van opleiding en uitrusting om het succes van onze diensten te garanderen.

Ons speelterrein? De natuur in al haar pracht.
Wij wensen tijdens het beleven van avontuur en sport, de ons omringende natuur te behouden en te respecteren.

X-Cape laat toe onze 2 passies te verenigen: buitensport en de natuur door middel van een voor u geselecteerde uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Wij danken al deelnemers om tijdens onze dagen deze prachtige natuur ook te respecteren.